KLASSINEN HIERONTA

Hieronta on hoitotarkoituksessa tehtävää lihas- sekä pehmytkudosten mekaanista muokkausta. Lihasten pehmentämisessä käytettäviä tekniikoita ovat muun muassa sively, painelu,  puristelu sekä passiiviset venytykset. 

Usein jo ensimmäisen hierontakerran jälkeen olo on rentoutunut, kireydet lieventyneet ja erilaiset kiputilat helpottavat.

Hieronnan vaikutukset ovat moninaiset; pääasiassa se kuitenkin vaikuttaa vilkastuttamalla kudosten aineenvaihduntaa. Lisäksi hieronnalla on todistetusti myös stressiä poistava vaikutus. 

Hieronta sopii kaikille iästä riippumatta ja on loistava apu esimerkiksi eri niskan ja hartiaseudun pinne- ja kiputilojen laukaisuun.

Yleisimmin hierontaa käytetään fyysisistä suorituksista, mekaanisista liikeradoista tai tapaturmista seuranneiden lihasten jännitystilojen ja niistä aiheutuneiden kiputilojen laukaisuun. 

URHEILUHIERONTA

Urheiluhieronta voidaan mieltää osaksi lihashuoltoa. Urheiluhieronnassa käytetään erityisesti lihasta venyttävää sekä muokkaavaa hierontaa. Lihasta hierotaan poikittais- ja pituussuunnassa ja lihasta muokataan juuri sen tarpeen mukaan mitä asiakas haluaa. 

Urheiluhieronnassa tulee kyseeseen fyysisestä rasituksesta palautuminen, muokkaava lähes harjoitusta vastaava hieronta tai esim. kilpailusuoritukseen valmistava hoitokerta. 

Säännöllinen lihashuolto hieronnan avulla ehkäisee vammojen syntymistä sekä nopeuttaa palautumista fyysisestä rasituksesta.   


HENKILÖKOHTAINEN APU


Tarjoan erityistä tukea tarvitseville henkilöille liikunta ja arjen avustamisen palveluita. Kyseessä voi olla yhdelle ihmiselle tai ryhmälle suunnattu palvelu. Palveluina on esimerkiksi kävelylenkit, erilaiset arkeen liittyvät avustamistoimet, sosiaaliset tapahtumat, henkilökohtainen avustaminen sekä hieronta.

Jokaisen asiakkaan kanssa laadimme yhdessä juuri hänen hyvinvointiaan edistävän palvelukokonaisuuden.

Tämänlaiset hetket ovat erittäin tärkeitä erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden virkistymisen sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta.